De lamborghini Aventador huren

Toen de Lamborghini aventador werd onthuld in 2011 in Geneve. Luidde dit model een compleet nieuwe lijn met de gigantische V12-motor, van het bedrijf. Dit is de opvolger van de vorige supermodel MurciƩlago.

Dit was voor 2011 de topper in de categorie, en dit moesten ze natuurlijk weer overtreffen, en dat is ze zeker gelukt! De aventador is al vanaf het begin in de race om aan de top van de supercars te staan.

Deze auto heeft niet alleen de mogelijkheden bewezen waartoe Lamborghini in staat is. Maar ook de technische en aerodynamische bekwaamheid, van deze auto zijn van de hoogste plank. Waar zijn voorgangers moeilijk de limiet bereikten, en lastig te besturen was, heeft de aventador dit allemaal recht gezet, en komt deze auto praktisch niks te kort.

De verfijnde allround prestaties van de Aventador doen niks te kort aan de wilde, en extraverte uitstraling die de modellen leveren. De kern van dit monster is een 6.5L Benzinemotor, dat via de ISR-automaat over word gebracht naar de 4-wielaandrijving. Dit monste komt in verschillende modellen met een vermogen van 700 – 770pk.

Dus een dagje de lamborghini aventador huren zal zeker nog lang bij blijven!